Projekt:

Pilgrimsfalken

– Enskilda coachsamtal för att komma igång eller komma vidare med sitt företag.

Enskilda coachsamtal för att komma igång eller komma vidare med sitt företag.

 
Pilgrimsfalken var länge utrotningshotad i Sverige. Människans påverkan gjorde artpopulationen mindre. I dag frodas pilgrimsfalken tack vare insatser från miljöorganisationer och frivilliga.

Vi har valt att döpa det här projektet till Pilgrimsfalken eftersom det är svårt att på helt egen hand dra igång ett eget företag. De flesta av oss behöver mentorer på vägen. Det kan räcka med ett möte och några handfasta tips för att våga utvecklas.

Sedan är Pilgrimsfalken världens snabbaste fågel. Hastigheter om 320 km/h har uppmätts. Med Karriärakademins coachande samtal hoppas vi öka hastigheten på att komma ikapp och komma vidare.

 

Varför ska jag göra det här?

Om du går med tankar på att komma igång eller komma vidare med ditt företag men inte vet hur är Pilgrimsfalken perfekt för dig.

Hur går det till?

Du träffar någon av Karriärakademins företagscoacher. Varje träff är på 45 minuter och vi rekommenderar minst två träffar. Första mötet uppmuntrar vi dig att berätta hur dina tankar går kring företagande och på vilket sätt du vill komma vidare.

Var sker mötena?

Vi träffas på Karriärakademins kontor i Gamla stan.

Vad händer sen?

Vi återkopplar med några bullet points över vad vi kommit överens om och hur du personligen kan ta det vidare. Det kan vara bra att följa upp samtalet med ett återbesök ett par månader senare.

Vad kostar det?

Beroende på vad vi kommer överens om vilka förväntningar som finns på återkoppling och uppföljning sätter vi en nivå som känns rimlig för alla parter.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll, tillhandahålla funktioner i sociala medier och analystrafik. För att använda vår webbplats måste du acceptera vår integritetspolicy.

OK