Organisation & ledarskap

Samtalsgrupp: Balans i företagarlivet

Frilansarens resa mot frid och fröjd i livspusslet

Sista ansökningsdag: 15 dagar före kursstart
Kurstid:
3 halvdagar
Plats:
Stockholm
Studietakt:
Halvfart
Pris:
7500 kr exkl moms

Om kursen

Har du någonsin sett en person jogga med barnvagn och svara på ett jobbmail samtidigt? Grattis, då lever du i Sverige år 2020! Tillgänglighet och möjligheter är i grunden något positivt som kan slå fel om vi inte ser upp. I samtalsgruppen delar vi med oss och får input om hur vardagen konkret kan bli enklare.

Upplägg

Kursen delas upp i tre halvdagar med två timmar de första två tillfällena och tre timmar under den avslutande halvdagen.
Första tillfället går ut på att identifiera nuläge och behov. Kursledaren frågar kursdeltagare om hur deras situation ser ut i dag och vad de behöver hjälp med. Under första halvdagen delas också en uppgift ut till dig som du ska lösa.

Under andra tillfället presenteras kursdeltagarnas genomförda uppgifter.
Tredje tillfället innebär en skräddarsydd presentation där vi tillsammans summerar vad samtalsgruppen gått igenom och tänkbara vägar framåt som presenteras av kursledaren.

Kursstarter

17 februari
24 mars
21 april

Plats

Utomhus: Vi kommer vara på platser utomhus om vädret är milt och det är uppehåll, annars kommer vi att anpassa oss efter årstiden och träffas inomhus i våra lokaler i Gamla stan.

Inomhus: Prästgatan 36, T-Gamla stan.

Kursen riktar sig till

Samtalsgrupperna går ut på att dela med sig av erfarenheter i mål och mening att komma framåt. Det ersätter eller kompletterar inte psykologiskt eller samtalsterapeutiskt stöd utan ska ses som en möjlighet att tillsammans med andra yrkesprofessionella lära av varandra.

Kursansvarig

TBA

Kursledare kommer att meddelas i samband med kallelsen.

Ansöknings-
processen

 

Det är enkelt

Du är några få klick bort från kunskap. Välj kurs. Betala. Busenkelt!

Ansök
1

Välj vilken kurs du vill studera

Läs mer om samtliga kurser på respektive kurssida.

2

Fyll i kontaktuppgifter

Skriv vem du är och hur vi kan kontakta dig.

3

Betalningssätt

Vi skickar faktura tillsammans med kallelse via e-post till dig.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll, tillhandahålla funktioner i sociala medier och analystrafik. För att använda vår webbplats måste du acceptera vår integritetspolicy.

OK